Tävlingshästen

Tävlingssortimentet erbjuder energirika foder för optimal prestation med enstärkelsenivå på 8–28 procent. Samtliga med en vitamin- och mineral- formula anpassad för tävlingshästens behov.

Alla recept är baserade på den allra senaste forskningen och råvaruteknologi som finns tillgänglig. Det är kunskap som vi får genom vårt unika partnerskap med Kentucky Equine Research (KER).

Vi följer fasta recept för våra olika blandningar så att vi kan leverera samma jämna kvalitet. Dessutom vägs och mäts alla ingredienser som anges på förpackningen. Varje gång. Påse för påse för påse. Alla foder är kompletterade med vitaminer och mineraler av absolut bästa kvalitet anpassade för tävlingshästens behov.

Kontakta mig för kostnadsfri foderstat, offert, frågor och beställning på isahjortsater@hotmail.com eller 0760280544!

Competition Fit Mix

Energirikt tävlingsfoder som ger kraft och snabb men stabil energi. Sammansatt av olika spannmål, fibrer och oljor, allt för att uppnå ’peak performance’ i varje klass under tävling. Innehåller även levande jäst som support för en sund mage och tarm. Protein av mycket hög kvalitet för optimal cellförnyelse, vävnads- och muskelåterhämtning.

http://www.saracen.se/foder/tavlingshasten/competition-fit-mix/

340 kr

Re-Leve

Högteknologisk energirik musli utan spannmål. Tävlingsfoder med extremt lågt socker och stärkelsevärde men med högt energital. Rikligt med SupeFibre*. Naturlig E- vitamin tillsatt. Yea-sacc för optimal matsmältning. Innehåller även ett koncentrat av svarta vinbär som fungerar som antioxidant och smakhöjare.

http://www.saracen.se/foder/tavlingshasten/re-leve/

340 kr

Enduro Performance

Ett tävlingsfoder väl anpassat för den moderna sporthästens krav och behov. Rikt på långsamma energikällor och lättsmälta SuperFibre* så att din häst blir uthålligare och orkar prestera mer. Extra stärkelse för att ge energi i slutet av passet. Yea-sacc för optimal matsmältning. KER:s högkvalitativa vitaminer och mineraler

http://www.saracen.se/foder/tavlingshasten/enduro-performance/

330 kr

Show Improver Mix

Ett energirikt foder för hästar som behöver gå upp i vikt på rätt ställe. Med mindre givor och bra träning får du en välmusklad häst med vacker överlinje och glänsande päls. Basen är SuperFibre* som ger ett lugnt och jämnt energiuttag. Innehåller även Equi-Jewel, ett vetenskapligt utprovat risklifiber som förbättrar hästens topline och ger lägre mjölksyrenivåer vid träning. Naturlig E-vitamin och Yea Sacc för optimal matsmältning.

http://www.saracen.se/foder/tavlingshasten/show-improver-mix/

300 kr

Equi-Jewel

Ett vetenskapligt energitillskott baserat på superfibern riskli. Mycket effektivt när kondition, muskelutveckling och topline behöver förbättras. Innehåller ett fett som hjälper till att ge och bra hull på rätt ställe och glänsande päls. Naturlig E-vitamin, selen och kalcium är tillsatt.

http://www.saracen.se/foder/tavlingshasten/equi-jewel/

570 kr

Speedi Beet

Ett smältbart foder med ett högt innehåll av smältbara fibrer, ändamålsenligt till alla typer av hästar och ponnyer. Speedi – Beet består av mikroniserade (värmebehandlade) flingor från sockerbetor, där man har tagit bort sockret. Det är 95 % sockerfritt. Läggs i blöt ca 10-15 min. Får ej ges torrt!

290 kr