KER – KENTUCKY EQUINE RESEARCH

Tillskott framtagna av Kentucky Equine Research för hästar med specialbehov samt för främjande av hälsa och välmående generellt.

Saracen Horse Feeds kan, genom sitt samarbete med Kentucky Equine Research (KER) erbjuda ett av de mest avancerade sortimenten av fodertillskott för häst!

Som engelsk samarbetspartner Kentucky Equine Research (KER), är Saracen licensierad att distribuera KERs supplement i England och för Sverige innehar PiaP AB, distributör av Saracen i Sverige, denna rättighet. KERs supplement har alla en unik formula för att täcka, balansera och understödja de speciella näringsbehov som tävlingshästar och avelshästar kan ha. Läs mer om KER

Kontakta mig för kostnadsfri foderstat, offert, frågor och beställning på isahjortsater@hotmail.com eller 0760280544!

Equishure

För grovtarmens hälsa. Subklinisk acidos (lågt PH) tros vara resultatet av överkonsumtion av antingen stärkelserika koncentrat eller fruktanrikt betesgräs.
EquiShure® är inkapslad natriumkarbonat, en tidsreglerad buffertlösning designad att påverka blindtarmen och grovtarmen genom att minimera effekten av subklinisk acidos.

http://saracen.se/foder/ker-tillskott/equishure/

700 kr

Ker Flex

För god ledhälsa. Innehåller synergistisk blandning av glukosamin, HCI, kondroitinsulfat och natriumhyaluronat för att ge ett bredspektralt understöd för god ledhälsa. Ledproblem kan vara en faktor som begränsar hästens karriär. Då är det bra att hjälpa hästen med vård och underhåll av lederna.

http://saracen.se/foder/ker-tillskott/ker%E2%80%A2flex/

2000 kr(2 mån)

Nano E

Nano • E ™ är en vattenlöslig naturligt E-vitamintillskott.
Forskning har visat att Nano • E ™ är vida överlägsen syntetiskt vitamin E.
Nano • E ™ har förbättrad biotillgänglighet och snabb absorption på grund av den speciella nanodispersionen som gör att det är vattenlösligt. Innehåller 250 lU d-alfa-tokoferol per 1 ml.

http://saracen.se/foder/ker-tillskott/nano%E2%80%A2e/

1000 kr

Restore SR

Elektrolyter med (SR)Slow-Release funktion
Det unika med Restore® SR är att saltet bara tas upp i grovtarmen, då avges saltet under längre tid och du får en bättre återhämtning. Unik vetenskaplig formula.

http://saracen.se/foder/ker-tillskott/restore/

850 kr

RiteTrac

För god mag- och tarmhälsa. Riktar sig mot mage, tunn- och grovtarm. Först med kombinationen av snabbverkande syrabindning och skyddande effekt som snabbt neutraliserar överflödig magsyra och skyddar därmed den känsliga delen av tarmen och återställer den normala miljön.

http://saracen.se/foder/ker-tillskott/ritetrac/

1600 kr

Synovate HA

För god ledhälsa. Innehåller kvalitativ natriumhyluronat som hästen lätt kan ta upp. Enkel att dosera/använda. Hästar i träning och tävling utsätts för större risk att skada sig. Vissa skador sker genom olyckshändelse medan andra är ett resultat av en längre tids slitage. Hyaluronsyra spelar en vital roll i att upprätthålla hälsan hos bindväven och optimera normal ledfunktion.

http://saracen.se/foder/ker-tillskott/synovate-ha/

1100 kr(2 mån)